Vapiano pizza

Ruoka- ja juomalista – Vapiano

Vapianon ruokalista perustuu aitoon italialaiseen keittiöön. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Vatsansa saavat täyteen myös kasvissyöjät, …

Vapianon ruokalista perustuu aitoon italialaiseen keittiöön. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Vatsansa saavat täyteen myös kasvissyöjät, vegaanit ja muut erityisruokavalioita noudattavat!

Vapiano – tuoreuden koti!

Vapiano on fresh casual -ravintolaketju, joka liputtaa makunautintojen ja rennon … Pupun, nallen ja kalan muotoiset pizzat odottavat pieniä ruokailijoita!

Vapiano on fresh casual -ravintolaketju, joka liputtaa makunautintojen ja rennon elämänasenteen puolesta. Ruokalistamme koostuu italialaisen keittiön parhaista paloista. Avainasemassa ovat raaka-aineiden tuoreus ja korkea laatu.

Lounastarjoukset – Vapiano

PIZZA TROPICALE. Italialaista kinkkua, tuoretta ananasta, tomaattikastiketta ja mozzarellaa. 11,30€ …

Elämä on liian lyhyt tylsille lounaille!

Tarjoukset ja alennukset – Vapiano

Raikkaita pastoja, maukkaita salaatteja ja höyryäviä pizzoja erikoishintaan arkipäivisin klo 11-14! Rutiinit ehkä töissä, mutta ei Vapianolla!

Herkullista ruokaa juuri sinulle!

pizza Archives – Vapiano

The Home of Handmade Fresh Pasta. Popular hang-out – specialising in fresh pasta, pizza, and salads in a beautiful, laid back restaurant.

Herkuttele Vapianon trendikkäillä uutuusannoksilla

Herkuttele Vapianon trendikkäillä uutuusannoksilla – Vapiano

Terveellinen pasta paprikan, kirsikkatomaattien ja sipulin kera kermaisessa avokadokastikkeessa. 17,60 €. VEGAANINEN PIZZA MARGHERITA. Vapianon omatekoista …

Uudet, verrattomat kausiannokset ovat saapuneet Vapianoon! Trendikkäät ainekset ja yllättävätkin makuyhdistelmät tekevät herkuttelusta poikkeuksellisen maistuvaa.

VAPIANO: Homepage

Homepage | VAPIANO

The Home of Handmade Fresh Pasta. Popular hang-out – specialising in fresh pasta, pizza, and salads in a beautiful, laid back restaurant.

Vapiano Itis | Home of Freshness | Helsinki – Wolt

Vapiano Itis | Wolt | Kotiinkuljetus | cities.helsinki

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Pastat, pizzat, alkuruoat ja salaatit tilataan tiskin yli suoraan kokeilta, jotka valmistavat ruoan asiakkaan silmien edessä. Ostoskeskus Itiksen 1.kerros.

Vapiano Finland – Pupu , nalle ja kala odottavat sinua…

Keywords: vapiano pizza