Pizza rax lappeenranta

Lappeenranta | Rax

Lappeenranta. Yhteystiedot Kauppakatu 29-31, 53100 Lappeenranta 040 643 3565 · lappeenranta.rax@restel.fi. Aukioloajat Ma–To11-19:30Pe–La11-20Su12-20.

Rax Pizzabuffet | Etusivu | Rax

Raxissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä …

Raxissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Kun haluat tilata ruuat mukaan, valitse Rax KotiBox.

Hinnasto | Rax

Rax Pizzabuffet | Buffet | Rax

Buffetissa on tarjolla pizzoja, raikasta salaattia, lämpimänpöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö!

Rax Pizzabuffetin buffet-pöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö!

Golden Rax Pizzabuffet Lappeenranta

Rax, Buffet, Pizzabuffet, lounasravintolat, Pizzeria, Lappeenranta | Golden Rax Pizzabuffet Lappeenranta

Lappeenrannan Golden Rax Pizzabuffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valikoimistamme löydät viittä …

Lappeenrannan Golden Rax Pizzabuffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Valikoimistamme löydät viittä erilaista pizzaa:
Pepperoni
Kinkku-ananas
Tonnikala-katkarapu
Päivän pizza (päivittäin vaihtuva maku)
Kasvispizza

Kaikki pizzamme ovat laktoosittomia (poikkeuksena kasvispizzan vähälaktoosinen salaattijuusto) ja pyydettäessä valmistamme myös gluteenitonta pizzaa. Buffetissamme voit pizzan lisäksi herkutella chicken wingseillä, lasagnella, kermaperunoilla, sipulirenkailla, lihapullilla, pikkunakeilla, 23 eri vaihtoehtoa sisältävällä salaattipöydällä, päivän keitolla, pizzaleivällä ja nachoilla. Buffetaterian juomavalikoimaan kuuluvat Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite Zero, sooda, maito ja vesi. Buffetaterian hintaan sisältyvät myös kahvi, tee, kaakao, cappucino ja espresso. Kaikkea voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat.

Valittavanasi on myös kevyempi vaihtoehto Salaattibuffet, jossa voit koota mieleisesi salaattiannoksen 23 eri raaka-aineesta. Lisäksi salaattibuffettiin kuuluvat päivän keitto, pizzaleipä, juomat ja kahvit.

Jälkiruoaksi suosittelemme jäätelöä marjahilloilla hintaan 1,00 €, jolloin voit syödä jäätelöä niin paljon kuin haluat.Lisätietoja tuotteistamme löydät ravintoarvotaulukostamme.

Tervetuloa – Syö ja juo niin paljon kuin haluat

Rax Pizzabuffet Lappeenranta | Wolt | Kotiinkuljetus

Rax Pizzabuffet Lappeenranta | Wolt | Kotiinkuljetus | cities.lappeenranta

Rax Pizzabuffet Lappeenranta. Aina omalla maulla. Kuljetus: 1,99 €. Minimitilaus: 10,00 €. Arvosana. 8.8 / 10. Suosikki. Haku. Wolt Specials; Pizzat …

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti

Rax Buffet Lappeenranta – Eat.fi

eat.fi

Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit.

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

RAX Buffet Lappeenranta – Kauppakeskus Armada

RAX Buffet Lappeenranta – Armada

Rax Buffet. Rax palvelee buffetilla ja KotiBox-noutomenulla. Buffetissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, …

Rax palvelee buffetilla ja KotiBox-noutomenulla. Buffetissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! ”Tervetuloa Raxiin herkuttelemaan! ”RAX PIZZABUFFETIN LOUNAS 9,90 €

Pizza-arvostelu pt11. – Pizza RAX – Lappeenranta – YouTube

Lounas Rax Pizzabuffet Lappeenranta, Lappeenranta

Rax Pizzabuffet Lappeenranta, Oksasenkatu 2, 53100 Lappeenranta. Lounas ma-la: 11-20, su: 12-19. Käyttäjien arvio: ei arvioita.

Rax Pizzabuffet Lappeenranta, Oksasenkatu 2, 53100 Lappeenranta. Lounas ma-la: 11-20, su: 12-19. Käyttäjien arvio: ei arvioita

Keywords: pizza rax lappeenranta, rax pizza buffet lappeenranta