Pizza laguuni

Pizza Laguuni

Pizzeria Orivesi | Maukkaat pizzat, hampurilaiset ja kebabit

Pizza Laguuni on Orivedellä toimiva kotimainen pizzeria, joka tarjoaa herkullista ruokaa ja loistavaa palvelua. Ota yhteyttä ja kysy lisää annoksistamme!

Pizza laguuni | Orivesi – Facebook

Oriveden kebab pizzeria parhaat pizzat rapee pohja, mutta nytten keittiöremontissa. loistavat kebabit kanssa! Laguuni on ihan hyvä kanssa yleensä vähän …

Pizza Laguuni – Y-tunnus: 2239910-4 – Finder

Pizza Laguuni – Y-tunnus: 2239910-4 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Map · Keskustie 42. 35300 ORIVESI. Finland. Directions · 03 334 0605. Call Now · More Info. Menu for Pizza Laguuni, Hours · Known For. No. Accepts Credit Cards.

Finder.fi kertoo Pizza Laguuni yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Paras pizzeria orivedellä? – – Suomi24 Keskustelut

Paras pizzeria orivedellä? – – Suomi24 Keskustelut

Pizza Laguuni on Orivedellä toimiva pizzeria, joka tarjoaa herkullista ruokaa ja loistavaa palvelua. Ravintola on palvellut asiakkaitaan jo yli 10 vuoden …

Kokemuksia? Missä päin Orivettä ja asiallista arvostelua.

PIZZA LAGUUNI – Keskustie 42, ORIVESI, Finland – Yelp

Pizza Laguuni, Orivesi: See 3 unbiased reviews of Pizza Laguuni, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #7 of 11 restaurants in Orivesi.

Specialties: Pizza Laguuni on Orivedellä toimiva pizzeria, joka tarjoaa herkullista ruokaa ja loistavaa palvelua. Ravintola on palvellut asiakkaitaan jo yli 10 vuoden ajan. Meiltä saat maukkaat pizzat useilla eri täytevaihtoehdoilla. Listaltamme löydät myös hampurilaiset, kebabannokset sekä Siipiveikkojen Wings-kastikkeella varustetut hot wingsit. Pizzoissa ja hampurilaisissa olemme huomioineet myös erikoisruokavaliot. Janon sammuttajaksi tarjoamme raikkaita virvoitusjuomia, kuten fun slush -jäähilejuomaa. Jälkiruoaksi tarjolla on jäätelöä Valion jäätelöaltaasta. Aterian hintaan sisältyy runsas salaattipöytä. Pizza Laguunissa on sisällä 28 asiakaspaikkaa. Lisäksi ulkona on terassipaikkoja, joten kesällä voit nauttia ateriasi ulkonakin. Tervetuloa herkuttelemaan!

▷ Pizza Laguuni, Orivesi

PIZZA LAGUUNI, Orivesi – Restaurant Reviews & Phone …

PIZZA LAGUUNI, Orivesi – Restaurant Reviews & Phone Number – Tripadvisor

Pizza Laguuni, Orivesi: See 3 unbiased reviews of Pizza Laguuni, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #7 of 11 restaurants in Orivesi.

Keywords: pizza laguuni