Pizza buffet kuopio

Pizza & Buffa Prisma, Kuopio | Raflaamo.fi

Kuopio. Yhteystiedot Puijonkatu 19-21 II krs, 70100 Kuopio 040 630 2320 · kuopio.rax@restel.fi. Aukioloajat Ma–Pe10:30-20La–Su11-20.

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on meidän Kuopion Pizza & Buffa. Meillä voit nauttia herkullisia ruokia niin paljon kuin mielesi tekee.

Kuopio – Rax

Kuopio | Rax

Buffetissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken …

Presso ja Buffa Prisma Kuopio – Etusivu – Facebook

Rax Pizzabuffet | Etusivu | Rax

Kuopion Prisman ravintolamaailma. Presso, Hesburger ja Pizza & Buffa Savilahdentie 10, 70700 Kuopio.

Raxissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Kun haluat tilata ruuat mukaan, valitse Rax KotiBox.

Rax Pizzabuffet – Shopping Center Matkus

Presso ja Buffa Prisma Kuopio – Etusivu

Huomioithan, että aukioloissa on liikekohtaisia poikkeuksia. Katso liikkeiden aukioloajat. Matkus Shopping Center Matkuksentie 60 70800 Kuopio. Matkuksen …

Kuopion Prisman ravintolamaailma. Presso, Hesburger ja Pizza & Buffa Savilahdentie 10, 70700 Kuopio

Pizza & Buffa Prisma Kuopio – Foodora

Matkus Shopping Center – Liikkeet & palvelut

Tilaa ruokaa paikasta Pizza & Buffa Prisma Kuopio Kuopio | Suosikkisi kotiinkuljetettuna 30 minuutissa ✓ Paras valikoima ✓ Nopea toimitus.

Jokaiselle jotakin! Matkus on täynnä kansainvälisiä huippubrändejä ja paikallista osaamista. Lähes 80 liikettä ja IKEA tarjoavat unohtumattoman shoppailukokemuksen.

Lounas Pizza & Buffa Prisma, Kuopio – Lounaat.info

Pizza & Buffa Prisma, Savilahdentie 10, 70150 Kuopio. Lounas ma-pe: 10:30-14. Käyttäjien arvio: 2.0/5.0.

Rax Buffet Kuopio, Kuopio: Arvostelut – Eat.fi

Lounas Pizza & Buffa Prisma, Kuopio

Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit.

Pizza & Buffa Prisma, Savilahdentie 10, 70150 Kuopio. Lounas ma-pe: 10:30-14. Käyttäjien arvio: 2.0/5.0

Rax, Buffet, Pizzabuffet, lounasravintolat, Pizzeria, Kuopio

eat.fi

Kuopion Golden Rax Pizzabuffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. … Golden Rax Pizzabuffet Kuopio.

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Rax, Buffet, Pizzabuffet, lounasravintolat, Pizzeria, Kuopio | Golden Rax Pizzabuffet Kuopio

Kuopion Golden Rax Pizzabuffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Valikoimistamme löydät viittä erilaista pizzaa:
Pepperoni
Kinkku-ananas
Tonnikala-katkarapu
Päivän pizza (päivittäin vaihtuva maku)
Kasvispizza

Kaikki pizzamme ovat laktoosittomia (poikkeuksena kasvispizzan vähälaktoosinen salaattijuusto) ja pyydettäessä valmistamme myös gluteenitonta pizzaa. Buffetissamme voit pizzan lisäksi herkutella chicken wingseillä, lasagnella, kermaperunoilla, sipulirenkailla, lihapullilla, pikkunakeilla, 23 eri vaihtoehtoa sisältävällä salaattipöydällä, päivän keitolla, pizzaleivällä ja nachoilla. Buffetaterian juomavalikoimaan kuuluvat Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite Zero, sooda, maito ja vesi. Buffetaterian hintaan sisältyvät myös kahvi, tee, kaakao, cappucino ja espresso. Kaikkea voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat.

Valittavanasi on myös kevyempi vaihtoehto Salaattibuffet, jossa voit koota mieleisesi salaattiannoksen 23 eri raaka-aineesta. Lisäksi salaattibuffettiin kuuluvat päivän keitto, pizzaleipä, juomat ja kahvit.

Jälkiruoaksi suosittelemme jäätelöä marjahilloilla hintaan 1,00 €, jolloin voit syödä jäätelöä niin paljon kuin haluat.Lisätietoja tuotteistamme löydät ravintoarvotaulukostamme.

Tervetuloa – Syö ja juo niin paljon kuin haluat

Keywords: pizza buffet kuopio