Pelastakaa lapset kirpputori Imatra – Löydä aarteita Mansikkapaikasta!

Oletko koskaan miettinyt, mitä tehdä vanhoille vaatteille, leluille ja muille tavaroille, jotka eivät enää ole tarpeellisia? Entäpä, jos näistä tavaroista voisi tehdä hyvää ja samalla löytää aarteita edulliseen hintaan? Pelastakaa lapset -järjestö tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden Imatran kirpputorilla. Tervetuloa tutustumaan Mansikkapaikan laajaan ja monipuoliseen valikoimaan!

Imatra kirpputori – Pelastakaa lapset

Pelastakaa lapset -järjestö on tunnettu suomalainen hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Yksi heidän tapahtumistaan on kirpputori, jossa myydään lahjoitettuja tavaroita. Imatralla sijaitseva kirpputori on nimeltään Mansikkapaikka ja se on avoinna kaikille kiinnostuneille.

Mansikkapaikan valikoima on todella monipuolinen. Täällä voit löytää vaatteita, kenkiä, leluja, astioita, kirjoja, kodin sisustustuotteita ja paljon muuta. Kaikki tuotteet ovat edullisia, ja sinun ostamalla tavaroilla tuet samalla Pelastakaa lapset -järjestön tärkeää työtä lasten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Jos sinulla on käyttökelpoisia tavaroita, joista haluaisit luopua, voit myös lahjoittaa ne Mansikkapaikkaan. Näin autat sekä ympäristöä että auttamistyötä. Voit olla varma, että lahjoituksesi päätyy hyvään käyttöön ja auttaa niitä, jotka sitä tarvitsevat eniten.

Mansikkapaikka Imatralla

Mansikkapaikka sijaitsee Imatran keskustassa osoitteessa Esimerkkikatu 123. Kirpputori on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaan ja tekemään hyviä löytöjä!

Kirpputori on viihtyisä ja siisti paikka, jossa voit rauhassa selata erilaisia tuotteita. Täällä voit löytää uniikkeja aarteita, jotka antavat kodillesi oman persoonallisen ilmeen tai ilahduttavat lastasi uudella lelulla.

Ostamalla tavaroita Mansikkapaikasta teet hyvää paitsi itsellesi myös yhteiskunnalle. Jokainen ostos auttaa tukemaan Pelastakaa lapset -järjestön tärkeää työtä, ja samalla edistät kestävää kulutusta ja ympäristöystävällisyyttä kierrättämällä tavaroita.

Pelastakaa lapset – auttamistyötä lasten hyväksi

“Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen. Me Pelastakaa lapset -järjestössä teemme kaikkemme, jotta tämä oikeus toteutuisi kaikille lapsille. Kirpputorit ovat yksi tapa, jolla tuemme työtämme. Tule mukaan, tee hyvää ja löydä samalla aarteita Mansikkapaikasta!”

Pelastakaa lapset -järjestö

Pelastakaa lapset -järjestö toimii Suomessa ja ympäri maailmaa valtavan tärkeän tehtävän parissa. He taistelevat lapsi- ja ihmisoikeuksien puolesta sekä tukevat haavoittuvassa asemassa olevia lapsia ja perheitä. Järjestön avulla monet lapset saavat mahdollisuuden parempaan elämään ja tulevaisuuteen.

Jos haluat tukea Pelastakaa lapset -järjestön työtä ja samalla tehdä löytöjä aarteiden joukosta, suuntaa Imatralle Mansikkapaikkaan. Huomaa, että kirpputoriin ei toistaiseksi voi tehdä lahjoituksia koronatilanteen vuoksi. Seuraathan järjestön verkkosivuja ja somekanavia ajankohtaisten tiedotteiden saamiseksi.

Anna sinäkin vanhoille tavaroille uusi elämä ja auta samalla lasten hyvinvointia. Pelastakaa lapset kirpputori Imatra – Mansikkapaikka tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden. Tule löytämään aarteita ja tekemään hyvää!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Pelastakaa Lapset Imatran kirpputorin nimi?

Kirpputori Mansikkapaikka Imatra.

Mikä on kirpputorin sijainti Imatralla?

Imatran keskustassa.

Minkä tyyppisiä tuotteita voi ostaa kirpputorilta?

Kirpputorilta voi ostaa käytettyjä vaatteita, kodintarvikkeita ja leluja.

Miksi kannattaa ostaa kirpputorilta?

Kirpputorilta löytää edullisia ja uniikkeja tuotteita samalla tukien hyvää tarkoitusta.

Miten Pelastakaa Lapset Imatra hyötyy kirpputorin toiminnasta?

Kaikki kirpputorin tuotot menevät suoraan Pelastakaa Lapset Imatran lasten auttamiseen.

Voiko kirpputorille myös lahjoittaa tavaroita?

Kyllä, kirpputorille voi lahjoittaa käyttökelpoisia tavaroita.

Miten voin tukea Pelastakaa Lapset Imatraa kirpputorin ulkopuolella?

Voit tehdä lahjoituksen suoraan Pelastakaa Lapset Imatralle tai osallistua heidän muihin hyväntekeväisyystapahtumiin.

Onko kirpputorille pääsymaksua?

Ei, kirpputorille ei ole pääsymaksua.

Mikä on kirpputorin aukioloaika?

Kirpputorin aukioloajat vaihtelevat, kannattaa tarkistaa aukioloajat heidän verkkosivuiltaan.

Onko kirpputorilla parkkipaikkoja?

Kyllä, kirpputorin lähistöllä on parkkipaikkoja.

Artiklen Pelastakaa lapset kirpputori Imatra – Löydä aarteita Mansikkapaikasta! har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 40 anmeldelser