Napolilainen pizza tampere

Pizza Tampere – Tampereen parasta pizzaa Kyttälässä

Pizzeria Napoli on Tampereen vanhin pizzeria, jonka laaja ja monipuolinen ruokalista ja italialainen tunnelma on ihastuttanut jo vuosia.

Trattoria Don Franco on uusi napolilaista pizzaa ja italialaisia ruokia tarjoileva ravintola Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa.

Pizzeria Napoli: Etusivu

Etusivu – Pizzeria Napoli

Pizzeria Luca – Suomen parasta pizzaa. Aitoja Napolilaistyylisiä pizzoja huippulaatuisista raaka-aineista. Take away tilaukset Helsingin ja Tampereen …

Pizzeria Napoli on Tampereen vanhin pizzeria, jonka laaja ja monipuolinen ruokalista ja italialainen tunnelma on ihastuttanut jo vuosia.

Pizzeria Luca – Pizzeria Luca

Napolilainen pizza kertoo Napolin tarinan. Kuningatar Margheritan ollessa kesälomalla Napolissa, paikallinen pizzaiolo esitteli hänelle tomaatteja, …

Il Posto – Ravintolat

3.8.2021 — Omasta mielestäni Don Francon pizzat ovat myös lähempänä autenttista napolilaista pizzaa, mutta makuasioita nämäkin. Missä: Tuomiokirkonkatu 17, …

7 x Missä syödä pizzaa Tampereella – Seikkailumielellä

1. Pizzeria Napoli · 952 reviews · Italian, Pizza$$ – $$$ ; 2. Pizzeria Basiliko · 84 reviews · Italian, Pizza$$ – $$$ ; 3. Pizzeria-ravintola Bianco · 65 reviews …

Sisältää kaupallista yhteistyötä Pizza Cartelin kanssa. Olen kirjoittanut Tampereesta useampia ravintola-aiheisia postauksia, mutta on yksi aihe, johon en ole vielä tähän mennessä koskenut – missä Tampereella kannattaa syödä pizzaa? Tässä ensi alkuun 7 hyvää vaihtoehtoa.

Paras Tamperelainen pizza löytyy tutusta paikasta

Paras Tamperelainen pizza löytyy tutusta paikasta | Paikalliset | Tamperelainen

Aitoa napolilaista pizzaa avotuliuunissa valmistettuna. Pizza syntyi Napolissa – kiersi maailmaa – ja palasi juurilleen Via Tribunaliin.

Kisa: Pizzeria Napoli jatkaa toimintaansa toisessa sukupolvessa. Isä-Kallen ja äiti-Birgitan jalanjälkiä jatkaa poika Johannes Räsänen.

Tässä ovat Tampereen 16 parasta pizzeriaa – Ruoka

Tässä ovat Tampereen 16 parasta pizzeriaa – Ruoka – Aamulehti

Olemme italialainen ravintola suoraan Tampereen sydämessä! Haluamme tuoda aitoja italialaisia … Pizzan kanssa Pulcinella on Napolin historian sielu.

Tampereella voi nauttia sekä aitoa napolilaista että hitaasti hapanjuureen leivottua pizzaa. Tarjonta laajentuu pian myös newyorkilaisella tyylillä. Listasimme Tampereen seudun kiinnostavimmat pizzeriat ja vierailimme Pirkkalan häkellyttävässä pizzakeskittymässä.

THE 10 BEST Pizza Places in Tampere (Updated 2023)

THE 10 BEST Pizza Places in Tampere (Updated 2023) – Tripadvisor

Best Pizza in Tampere, Pirkanmaa: Find Tripadvisor traveler reviews of Tampere Pizza places and search by price, location, and more.

Pizzeria Via Tribunali | Aito napolilainen pizzeria

Aitoa napolilaista pizzaa avotuliuunissa valmistettuna. Pizza syntyi Napolissa – kiersi maailmaa – ja palasi juurilleen Via Tribunaliin

Ristorante Pulcinella | Aitoa italialaista ruokaa Tampereella

Olemme italialainen ravintola suoraan Tampereen sydämessä! Haluamme tuoda aitoja italialaisia makuja asiakkaidemme lautasille.

Keywords: napolilainen pizza tampere