Moilas gluteeniton pizza

Moilas Gluten-Free Tropicana Pizza

Moilas | Tropicana Pizza

Tropicana -pizzan pohja on sopivan ohut ja helposti leikattava. … Gluteeniton; Vehnätön; Laktoositon; Munaton; Pähkinätön; Kauraton; Soijaton …

Tropicana -pizzan pohja on sopivan ohut ja helposti leikattava. Päällä on italialaiseen tyyliin maustettua tomaattikastiketta, juustoraastetta sekä runsaasti ananasta ja palvattua porsaanlihasuikaletta.Pyöreän pizzan halkaisija on noin 23 cm ja paksuus noin 1,5 cm.Pakattu pahvirasiaan.

Moilas Gluten-Free Pizzapohja, 2 kpl

Moilas | Pizzapohja, 2 kpl

Gluteeniton pizzapohja. Täytä lempitäytteilläsi ja nauti! Pyöreän pizzapohjan halkaisija on noin 23 cm. Pakattu pahvirasiaan.

Gluteeniton pizzapohja. Täytä lempitäytteilläsi ja nauti!Pyöreän pizzapohjan halkaisija on noin 23 cm.Pakattu pahvirasiaan.

Moilas pizza tropicana 290g gluteeniton pakaste – K-Ruoka

Moilas pizza tropicana 290g gluteeniton pakaste. 4,95. 17,07/kg.

Moilas Gluten-Free 3 Cheese pizza 270g gluteeniton pakaste

Moilas Gluten-Free 3 Cheese pizza 270g gluteeniton pakaste. 4,95. 18,33/kg. Edam, mozzarella ja Monteray Jack cheddar -juustot, tomaattikastike ja yrtit …

Moilas Gluten-Free, Gluteeniton Tropicana pizza 290g, pakaste

Moilas Gluten-Free, Gluteeniton Tropicana pizza 290g, pakaste | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Tilaa Moilas Gluten-Free, Gluteeniton Tropicana pizza 290g, pakaste ja muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Moilas Gluten-Free, Gluteeniton Pizzapohja 2 kpl/260 g, pakaste

Moilas Gluten-Free, Gluteeniton Pizzapohja 2 kpl/260 g, pakaste | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Tilaa Moilas Gluten-Free, Gluteeniton Pizzapohja 2 kpl/260 g, pakaste ja muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Moilas pizzapohja 5x190g gluteeniton pakaste | Metrotukku

Täydellinen tuotenimi (eng.) Moilas Gluten-Free Pizzapohja 5x190g frozen gluten-free pizza base. Tuoteryhmä, Pakaste. Pakkaustyyppi, Pussi / kassi.

Moilas pizzapohja 5x190g gluteeniton pakaste

Moilas Gluten-Free 3 Cheese pizza 270g gluteeniton pakaste

Moilas Gluten-Free 3 Cheese pizza 270g gluteeniton pakaste — HoReCa-tukku Kespro

Moilas Gluten-Free 3 Cheese pizza 270g gluteeniton pakaste – Kespron laajasta HoReCa-valikoimasta löydät liikeideaasi sopivat laadukkaat tuotteet.

Moilas Gluten-Free 3 Cheese pizza 270g gluteeniton pakaste – Kespron laajasta HoReCa-valikoimasta löydät liikeideaasi sopivat laadukkaat tuotteet

Moilas pizza tropicana 290g gluteeniton pakaste

Moilas pizza tropicana 290g gluteeniton pakaste – Saariston Puoti

Gluteenittoman Tropicana -pizzan pohja on sopivan ohut ja helposti leikattava. Päällä on italialaiseen tyyliin maustettua tomaattikastiketta, …

Gluteenittoman Tropicana -pizzan pohja on sopivan ohut ja helposti leikattava. Päällä on italialaiseen tyyliin maustettua tomaattikastiketta, juustoraastetta sekä runsaasti ananasta ja palvattua sianlihasuikaletta. Pyöreän pizzan halkaisija on noin 23 cm ja paksuus noin 1,5 cm. Pakattu kutistemuoviin ja edelleen rasiapakkaukseen.

Keywords: moilas gluteeniton pizza