Eurojackpot tulokset ja voitonjako – Löydä viimeisimmät numerot täältä

Eurojackpot on yksi Euroopan suosituimmista lottopeleistä, joka tarjoaa joka viikko miljoonia euroja voittoja onnekkaalle pelaajalle. Eurojackpotin tuloksia ja voitonjakoa odotetaan jännityksellä niin tiistai- kuin perjantai-iltoinakin. Tämä opas auttaa sinua löytämään viimeisimmät numerot ja tutustumaan voitonjakoon.

Eurojackpot-tulokset ja voitonjako

Tunnetuimpana Eurojackpot-tuloksena pidetään perjantai-illan arvontaa, jolloin jaetaan suurin voittopotti. Tiistai-illan arvonta tarjoaa myös houkuttelevia palkintoja, mutta päävoitto kasvaa yleensä suuremmaksi perjantain arvonnassa. Eurojackpotin voitonjakoon vaikuttavat niin päänumerot kuin tähtinumerotkin.

Eurojackpot-tulokset

Joka viikko arvotaan seitsemän päänumeroa ja kolme tähtinumeroa. Näiden numeroiden osuminen omiin riveihin voi muuttaa elämän kertaheitolla. Uusimmat Eurojackpot-tulokset kannattaa tarkistaa luotettavasta lähteestä, jotta voit varmistua omien riviesi voitokkuudesta.

Eurojackpotin voitonjako

Voitonjako Eurojackpotissa tapahtuu sen mukaan, kuinka monta numeroa pelaaja on onnistunut osumaan. Mitä useampi numero osuu omalle riville, sitä suurempi voitto on.

Osumat Voitto-osuus
5+2 tähtinumeroa (päävoitto) 30%
5+1 tähtinumeroa 8,5%
5 numeroa 3,5%
4+2 tähtinumeroa 2,75%
4+1 tähtinumero 1,75%
4 numeroa 0,75%
3+2 tähtinumeroa 0,6%
3+1 tähtinumero 0,55%
3 numeroa 0,45%
2+2 tähtinumeroa 0,3%
2+1 tähtinumero 0,25%
1+2 tähtinumeroa 0,2%
2 numeroa 2,7%
0+2 tähtinumeroa 3,15%
1+1 tähtinumero 6,75%

Eurojackpot-tulokset perjantai jokeri

Perjantai-illan Eurojackpot-arvonnan yhteydessä arvotaan myös perjantai jokeri -numero. Tämä numero voi tuoda lisäjännitystä ja palkintoja. Voittoon tarvitaan oikean jokerinumerojen osuminen omalle riville. Oikealla perjantai jokeri -numerolla voi voittaa jopa miljoonia euroja.

Johtopäätös

Seuraavalla Eurojackpotin arvontakerralla varmista, että olet tarkistanut tulokset ja voitonjaon päivitetystä lähteestä. Tämä auttaa sinua selvittämään, onko sinusta tullut seuraava Eurojackpot-voittaja. Muista myös tarkistaa perjantai jokeri -numero ja testata onneasi vielä suurempien voittojen toivossa!

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat Eurojackpotin tulokset ja voitonjako?

Eurojackpotin tulokset ja voitonjako julkaistaan aina arvonnan jälkeen. Voit tarkistaa tulokset ja voitonjaon Veikkauksen sivuilta tai Eurojackpotin viralliselta verkkosivustolta.

Milloin eurojackpot arvotaan tiistaisin?

Eurojackpot arvotaan joka tiistai klo 21.00. Voit ostaa arvontalipukkeita kyseisen päivän klo 18.45 asti.

Mitkä ovat eurojackpotin numerot?

Eurojackpotin numerot vaihtuvat joka arvonnassa. Voit tarkistaa numerot ja voitot Eurojackpotin viralliselta verkkosivustolta.

Milloin eurojackpotin tulokset julkaistaan?

Eurojackpotin tulokset julkaistaan heti arvonnan jälkeen. Voit tarkistaa tulokset Veikkauksen sivuilta tai Eurojackpotin viralliselta verkkosivustolta.

Milloin eurojackpotin arvonta on perjantaisin?

Eurojackpotin arvonta on joka perjantai klo 21.00. Voit ostaa arvontalipukkeita kyseisen päivän klo 18.45 asti.

Mitkä ovat eurojackpotin oikeat rivit?

Eurojackpotin oikeat rivit vaihtuvat joka arvonnassa. Voit tarkistaa oikeat rivit ja voitot Eurojackpotin viralliselta verkkosivustolta.

Mitä on Eurojackpotin perjantai jokeri?

Perjantai jokeri on lisäpeli, joka pelataan Eurojackpotin yhteydessä perjantaisin. Voit osallistua perjantai jokeriin samaan tapaan kuin Eurojackpotiin.

Mitkä ovat eurojackpotin rivit?

Eurojackpotin rivit voivat vaihdella jokaisessa pelissä. Voit tarkistaa rivit ja voitot Eurojackpotin viralliselta verkkosivustolta.

Missä voin tarkistaa eurojackpotin tulokset perjantaisin jokerin kanssa?

Voit tarkistaa eurojackpotin tulokset perjantain jokerin kanssa Veikkauksen sivuilta tai Eurojackpotin viralliselta verkkosivustolta. Tulokset julkaistaan heti arvonnan jälkeen.

Mitä ovat jackpot numerot?

Jackpot numerot tarkoittavat päävoittonumeroita Eurojackpotissa. Jos arvonnassa ei ole tullut täysosumaa, jackpot nousee seuraavassa arvonnassa.

Artiklen Eurojackpot tulokset ja voitonjako – Löydä viimeisimmät numerot täältä har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 35 anmeldelser