Dillinger pizza elokuva

Rumble – Wikipedia

Rumble on suomalainen komediapainotteinen road-movie vuodelta 2002. Sen on ohjannut Jani Volanen ja käsikirjoittanut Jari Nissinen.

Vesa-Matti Loiri ja Tommi Korpela mahtavassa komediassa

21.2.2022 — Ja kun nälättää, pizza Dillinger tilaukseen. … Vain vajaan tunnin mittainen elokuva lainaa ilmaisussaan minimalismin estetiikkaa.

Rumble – SF Anytime

… äijäporukan elämään kuuluu musiikin lisäksi lähinnä erilaiset alkoholijuomat, joita nautitaan yli Stakesin suositusten sekä tietysti Dillinger-pizza.

Rumble on tarina neljän ikääntyneen rokkarin matkasta 2000-luvun kesäisessä Suomessa punaisella Cadillacilla 1950-luvun rock’n rollin tahdissa. Vähä-älyisen äijäporukan elämään kuuluu musiikin lisäksi lähinnä erilaiset alkoholijuomat, joita nautitaan yli Stakesin suositusten sekä tietysti Dillinger-pizza. Loiri on porukan ehdoton johtaja – yli-ikäinen sekopää, joka tarpeen tullen teurastaa lehmän, vaikka paljain käsin. Hänen johdollaan äijät metsästävät tien päällä pizzaa ja pakenevat virkavaltaa. Matkan päämäärä ei ole tärkeää, vaan sen aikana nautitun viinan määrä.

Rumble ma 15.6.09 | yle.fi | Arkistoitu

15.6.2009 — Ei meinannu pysyä Dillingeri sisällä elokuvan kuvauksissa millään, toki niitä vedettiinkin jokunen.” Mikä? Dillinger-pitsa: kinkku, jauheliha, …

Rumble | Elisa Viihde

Elisa Viihde

Rumble on tarina neljän ikääntyneen rokkarin automatkasta 2000-luvun kesäisessä Suomessa punaisella Cadillacilla 1950-luvun rock’n rollin tahdissa.

Elisa Viihteessä tallenteet, viihde ja monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii.

Parhaat leffat – Punkmuseo

Parhaat leffat

“Mä haluun mennä kanssas elokuviin … Pakko saada dillinger -pizzaa. Fast food – ja sieltä singahtaa. … minä vain syön dillinger pizzaa dillinger pizzaa …

Rumble (2002) – IMDb

They’re seeking to find pizza on the road while drinking heavily. … is all about music and ingesting different alcoholic beverages with Dillinger pizza.

Rumble: Directed by Jani Volanen. With Vesa-Matti Loiri, Jari Nissinen, Tommi Korpela, Jari Pehkonen. Rumble is a story of four aged rockabillies’ journey in 2000’s Finnish summer driving red Cadillac while listening 50’s rock and roll. They’re seeking to find pizza on the road while drinking heavily.

Rumble – Kirjastokino

Details – Kirjastokino

Se on levoton ja karkea elokuva, mutta niin ovat sen kuvaamat henkilötkin. Suositellaan nautittavaksi äijäporukassa kylmän oluen ja lämpimän pizzan kanssa.

Keywords: dillinger pizza elokuva